Hea konverentsil osaleja,
Meil on hea meel kohtuda Teiega juba 1. detsembril Tallinnas Swissotel´is Majandusjulgeoleku konverentsil 2015, kus üheskoos valdkonna juhtide/kõneisikute ja ekspertidega arutleme nii Eesti kui globaalse majanduse võtmes hetkel väga olulistel ja aktuaalsetel julgeoleku teemadel.
KONVERENTSIRUUM - Swissotel´i 6. korruse konverentsikeskuse ballisaal III.
KOHALETULEKU JUHIS - Konverentsiruum asub aadressil Tornimäe 3, Tallinn (so Autobussijaama poolne tornmaja) kuuendal korrusel. Peaukse kaudu majja sisenedes liikuge registratuurist mööda vasakule liftide juurde ning sõitke üles VI korrusele. Teekonnal juhatavad Teid ka LCD ekraanid konverentsi toimumiskohta suunava infoga. Maa-alusest parklast tulge esmalt hotelli 1. korrusel asuvasse fuajeesse ning sealt liikuge juba eeltoodud juhiste kohselt edasi.
INFO AUTOGA TULIJALE: Parkimise korralduse info Tornimäe maa-aluses parklas ja selle lähiümbruses leiate siit.
NB! Vajadusel pöörduge täiendava info saamiseks julgesti hotelli registratuuris olevate inimeste poole, kes on valmis lahkesti Teid juhendama. Samuti võite helistada lisainfo saamiseks konverentsi korraldajale telefonil: (+372) 51 73623.
Jõudes konverentsikeskusesse kohale, pange palun üleriided samas asuvasse garderoobi. Seejärel palume Teil esmalt tulla läbi registratuurist, võtta välja konverentsi materjalid ja valida koht konverentsisaalis ning seejärel minna juba nautima hommikukohvi ja einet.
KONVERENTSIPÄEVA PIDEPUNKTID JA KORRALDUSE INFO:
08.15 - 09.00 Hommikukohv/tee ja-eine
09.00 - 09.30 Konverentsi pidulik avapaneel
09.30 - 12.30 Konverentsi paneelid I - III
12.30 - 13.30 LÕUNA - Swissotel talvemüü "DELUXE BUFFET"
- sealihastruudel kukeseente ja rohelise sibulaga
- lõhe ja tilli kartulikoogid crème fraiche’ga
- marineeritud seente, kõrvitsa ja peedi salat
- seljanka hapukoore ja talisibulaga
- päikesekuivatatud tomati ja läätse terriin
- rohelise salati, lisandite ja kastmete valik
- küpsetatud võikala kõrvitsa, kikerherneste ja koriandri velouté’ga
- röstitud seafilee maguskartuli püree ja mustika leemega
- hautatud punane kapsas aniisi, kaneeli ja kadakamarjaga
- aeglaselt küpsetatud küülik peekoni, tomatite, estragoni ja seentega
- parisienne kartulid tüümiani- ja küüslauguglasuuriga
- pirni- rosinakrõbedik vaniljekastmega
- porgandikook
13.30 - 15.30 Konverentsi paneelid IV ja V
15.30 - 16.00 Kohvipaus
16.00 - 17.00 Konverentsi VI paneel
Esinejate konverentsieelsete teeside/seisukohtadega saate tutvuda meie blogi vahendusel siin.
17.00 - 18.30 SUAREE, esinejate/osalejate kohtumine kergete jookide ja söökidega
Parimatega ja kohtumiseni juba peatselt konverentsil,